Общи условия

1. Този сайт е собственост на ” Галерия Матея”

2. Всички произведения и снимки публикувани на сайта са собственост на “Галерия Матея”

3. Строго се забранява копирането и репродуцирането на произведения публикувани на този сайт.

4. Гарантираме, че цялата лична информация, която предоставяте използвайки нашия сайт е защитена.

5. Минимална разлика в цвета и размера на предлаганите ръчно изработени продукти е допустима и не е основателна причина за отказване на поръчка или предявяване на рекламация.

6. Положили сме максимални усилия да покажем оригиналните цветове на продуктите, но имайте в предвид,че индивидуалните настройки на всеки монитор може да променят тези цветове.

7. Персонализирани поръчки, като например изработка на индивидуален размер на пръстен, може да  отнемат допълнително време за изпълнение (до един месец) и не подлежат на връщане.

8. Поръчани продукти,които не са налични могат да отнемат допълнително време за изработка (до един месец).

9. Продукти поръчани от този сайт могат да бъдат върнати в 14 дневен срок от  датата на получаване. Продукта трябва да не е ползван и да бъде в оригиналната си опаковка и състояние. Всички разходи по връщането включително и застраховката са за сметка на купувача.”Галерия Матея” възстановява само сумата по направената поръчка без цената на доставката. не по-късно от 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ и е върнал стоката. Ако желаете да върнете продукт, молим да се свържете с нас посредством формата ни за контакт.

10. “Галерия Матея” си запазва правото да променя цени без предупреждение.

11. Приемането на настоящите Общи условия е задължително условие за извършването на доставка на поръчаните стоки.

12. При некоректно или непълно попълване на личните данни и невъзможност да се свържем с Вас по телефон поръчката ще се счита за недействителна и ще бъде анулирана.

13.ОБЩ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

13.1 С какви Ваши лични данни разполагаме?

При пазаруване в уебсайта ни  www.mateabg.com, Вие предоставяте следните лични данни:

– Лично име, презиме и фамилия

– Населено място и номер за доставка

– Имейл адрес

– Телефонен номер

13.2 За какво използваме Вашите лични данни?

Вашите лични данни се обработват единствено от Матея 1 ЕООД, без да бъдат предоставяни на трети лица, за изпращане на уведомителни писма или  текущи промоции.

Данните, които ни предоставяте се използват единствено за подготовка и изпращане по Куриерска фирма /Еконт или Спиди/  на закупени продукти от нашия онлайн магазин.

13.3 За какъв период от време се съхраняват Вашите лични данни?

При закупуване на продукт  от нашия електронен  магазин, Вашите лични данни се съхраняват в рамките на три години след датата на последната покупка , след което личните данни се изтриват автоматично.

13.4 Как можете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на лични данни?

Можете да заявете Вашето желание по електронна поща на имейл адрес matea@abv.bg

Ако сте съгласни Матея 1 ЕООД  да обработва Вашите лични данни за горепосочените нужди и условия, приемете Общите условия преди да завършите Вашата поръчка.